Wilt u Heuvelland op een originele en leuke manier verkennen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren elektrische golfkarretjes waar u met 4 personen kan plaatsnemen. Een comfortabele manier om de streek te ontdekken. De golfkarretjes zijn elektrisch en heel makkelijk te bedienen. Ze maken weinig lawaai waardoor u optimaal van de streek kan genieten en ondertussen een babbeltje kan slaan met elkaar. Een plezier om door Heuvelland en omstreken te cruisen!


Aan elk golfkarretje is er ook een bash voorzien die u bij regen of wind makkelijk naar beneden kan rollen.


De elektrische golfkarretjes hebben een autonomie van +- 35 - 40 km en rijden aan een snelheid van +-25 km/u. 

Samen met de golfkar krijgt u de oplaadkabel mee en een mapje met de mogelijke oplaadpunten. Vaak zijn dit brasseries, tearooms, restaurants, ... waar u tijdens een hapje en een drankje de golfkar kan opladen.


 Wij pakken uit met huisgemaakte routes via de GPS!

Naast de gps, krijgt u een map mee met een beschrijving van de leuke plekjes waar u passeert en plaatsen waar u eventueel de golfkar kan opladen. U bent volledig vrij om te stoppen waar, wanneer en hoelang u wil.

Bij sommige routes is het noodzakelijk om de golfkar tussenin op te laden. De plaatsen en restaurants waar u gratis mag opladen bij het nuttigen van een maaltijd, worden in de map aangeduid.

Meer info over onze beschikbare routes vindt u onder de rubriek 'Golfkarroutes'.

 

De golfkarretjes kunnen dagelijks (ook op zon- en feestdagen) gehuurd worden.


We ontvangen u graag tussen 10 uur en 11uur in ons onthaal waar alle nodige info wordt verschaft.

De golfkarretjes moeten uiterlijk om 18 uur terug zijn in Wulvergem.


Vanaf half november tot half februari is er enkel mogelijkheid om u in te schrijven voor gegidste routes (zie facebook , Instagram)


Info