GPS-routes

Samen met de golfkar kan u een gps huren met onze eigen samengestelde routes. De gps leidt u langs kleine, leuke weggetjes met mooie verzichten op Heuvelland en omstreken.


U krijgt ook een routemap mee met uitleg per bezienswaardigheid en vermelding van leuke stopplaatsjes.

In de routemap staan er ook leuke tearooms en restaurantjes vermeld waar u de golfkar eventueel kan opladen.


Hoe lang u over een route doet, hangt af van uw eigen beleving. U bent volledig vrij om te stoppen waar, wanneer en hoe lang u wilt.


Volgens beschikbaarheid van de golfkarretjes kan u vertrekken vanuit Wulvergem.


Ons aanbod van routes:


Heuvellandse oorlogsroute 

De Heuvellandse oorlogsroute brengt u enkele highlights uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. U passeert en bezoekt zichtbare herinneringen aan deze bewogen tijd uit de Heuvellandse geschiedenis.Heuvellandse wijnroute

Tijdens de Heuvellandse wijnroute passeert u wijnvelden van gekende en minder gekende Heuvellandse wijndomeinen. De route brengt u niet alleen langs prachtige wijnvelden maar u kan ook volop genieten van mooie vergezichten.

Zie de reportage van het Eén-programma Weg Zijn Wij:

https://www.een.be/weg-zijn-wij/wijntour-in-heuvellandHeuvellandse dorpenroute

Tijdens de Heuvellandse dorpenroute passeert u alle acht dorpspleinen van Heuvelland: De Klijte, Dranouter, Kemmel, Loker, Nieuwkerke, Westouter, Wijtschate en Wulvergem. U rijdt langs liefelijke en mooie wegen van dorp naar dorp.Oorlogsroute in en rond Ieper

Tijdens de golfkarroute 'Oorlogsroute in en rond Ieper' passeert u langs liefelijke wegen tal van sites, monumenten, begraafplaatsen en landschappen die u herinneren aan de Eerste Wereldoorlog. U rijdt onder de overweldigende Menenpoort, passeert langs het bekende In Flanders Fields Museum maar ook (minder) gekende sites zoals Bayernwald, Hill 60, Hill 62 en Hooge Crater staan op het programma.Wietroute

De Wietroute route passeert langs heel wat filmlocaties van de bekende één-serie die hoofdzakelijk in Heuvelland werd opgenomen. Of u de serie nu gezien hebt of niet, deze route zal u zeker bekoren door de leuke weggetjes, mooie zichten en gezellige stopplaatsen in Heuvelland.

Fotozoektocht

Deze route is gekoppeld aan een activiteit tijdens de tocht. Dit wil zeggen dat je tijdens de tocht verschillende vragen gekoppeld met foto's moet terugvinden om zo een score van 20 op 20 te behalen.