Wie zijn we

+32 (0)477 21 02 45

Wie zijn we?


Ons verhaal start in 2013...

Tijdens de zoektocht naar een huis, raakten we  verliefd op ons plekje in Heuvelland. Een huis op het platteland met een loods en wat grond om dieren te laten grazen. Het vele werk schrikte ons niet af en we wisten direct dat het opknappen een werk van jaren zou en zal worden. Maar zoals we het langs hier zeggen: "een beetje met een keer". We doopten ons plekje tot de Roosenhilhoeve. Misschien voor u een wat rare naam maar voor de oorlog was het perceel gekend als de 'Roosenhilhoek' en we wilden de geschiedenis alle eer aan doen.


Jeroen is afkomstig van Westvleteren, Valerie van Kemmel (Heuvelland). Beiden zijn we verkocht aan onze eigen streek. Wat voor moois heeft onze Westhoek allemaal niet te bieden? Mooie kleine weggetjes, verborgen plekjes, ruim aanbod aan gezellige en nostalgische cafeetjes en restaurantjes, prachtige vakantiewoningen, B&B's en hotels, musea, activiteiten, ...

De Westhoek is een plek voor jong en oud, voor koppels, gezinnen, familie's, vrienden, collega's onder elkaar maar ook om even op jezelf tot rust te komen.

Beiden zijn we er geboren en getogen en we houden er van de rust, gezelligheid, de warmte van de mensen, ... 


Al snel ontstond bij ons het idee om de schoonheid van onze streek met jullie te delen op een unieke manier. We startten met het verhuren van elektrische golfkarretjes. Een origineel  en fluisterstil  vervoermiddel om volop van Heuvelland en omstreken te genieten.


We startten ook met het samenstellen van enkele gps-routes zodat  u  langs kleine, liefelijke weggetjes  een tour kan maken en leuke plekjes kan ontdekken.  Er kruipt heel wat tijd in het samenstellen van de routes maar door de veelzijdigheid van  onze streek en uw positieve reacties kregen we energie om ons  route-aanbod uit te breiden.    Ondertussen staat de teller op 8 routes.

We vinden het ook fantastisch om samen te werken met verschillende toeristische actoren  in de streek. Tijdens onze routes zijn er heel wat leuke plekjes waar  de golfkar mag opgeladen worden terwijl u kan  genieten van een lekker hapje en drankje.  Aan u om te kiezen waar en wanneer u wil stoppen.


We hopen u binnenkort (nogmaals) te mogen verwelkomen en onze liefde voor de Westhoek met u te  delen.


Tot gauw!

Jeroen en Valerie

© Golfkarwesthoek © Alle rechten voorbehouden